Can't debug specs in Netbeans

Hi. I can’t seem to get debugging of specs working in Netbeans. AFAIK,
I’m
supposed to be able to just do Command+Shift+F5 with the spec open in
the
editor but i get this error:

/Users/admin/src/expresso/vendor/plugins/rspec/lib/spec/test/unit/autorunner.rb:2:in
remove_method': methodprocess_args’ not defined in
Test::Unit::AutoRunner
(NameError)
from
/Users/admin/src/expresso/vendor/plugins/rspec/lib/spec/test/unit/autorunner.rb:2
from
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
gem_original_require' from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.2.7707/lib/active_support/dependencies.rb:496:in
require' from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.2.7707/lib/active_support/dependencies.rb:342:innew_constants_in’
from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.2.7707/lib/active_support/dependencies.rb:496:in
require' from /Users/admin/src/expresso/vendor/plugins/rspec/lib/spec/test.rb:1 from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:ingem_original_require’
… 56 levels…
from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ruby-debug-ide-0.1.8/lib/ruby-debug.rb:79:in
main' from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ruby-debug-ide-0.1.8/bin/rdebug-ide:74 from /usr/local/bin/rdebug-ide:16:inload’
from /usr/local/bin/rdebug-ide:16

Any ideas?

View this message in context:
http://www.nabble.com/Can't-debug-specs-in-Netbeans-tf4590324.html#a13103641
Sent from the rspec-users mailing list archive at Nabble.com.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs