Attachment_fu - uploading from different models in the same action


#1

Hi,

I’ve got a situation where I want to upload a zip file and an image
from the same form. Each attachment is a different model. So, here’s
what I’ve got.

Models:

class LogoImage < ActiveRecord::Base
belongs_to :company

has_attachment :max_size => 1.megabytes,
:storage => :s3,
:s3_config_path => (RAILS_ROOT + ‘/config/
companies_s3.yml’),
:content_type => :image,
:thumbnails => { :large => ‘96x96>’ ,
:medium => ‘64x64>’ ,
:small => ‘48x48>’},
:processor => :MiniMagick

validates_as_attachment
end

class ZipFile < ActiveRecord::Base
belongs_to :apps

has_attachment :max_size => 1.megabytes,
:storage => :s3,
:s3_config_path => (RAILS_ROOT + ‘/config/
apps_s3.yml’),
:content_type => :image,
:thumbnails => { :large => ‘96x96>’ ,
:medium => ‘64x64>’ ,
:small => ‘48x48>’},
:processor => :MiniMagick

validates_as_attachment
end

class App < ActiveRecord::Base
has_one :zip_file
belongs_to :companies
end

class Company < ActiveRecord::Base
has_one :logo_image
has_one :app
end

View

<%= error_messages_for :company %>
<%= error_messages_for :app %>
<%= error_messages_for :zip_file %>
<%= error_messages_for :logo_image %>

<% form_tag({:action => “new_app”}, { :multipart=>true }) do -%>
<%= file_field_tag “zip_file” %>
<%= file_field_tag “logo_image” %>
<% end %>

CONTROLLER

def new_app
@app = params[:id].nil? ? App.new : App.find(params[:id])
@company = Company.new(params[:company])
@zip_file = ZipFile.new(:uploaded_data => params[:zip_file])
@logo_image = LogoImage.new(:uploaded_data => params[:logo_image])

if request.post?
@app.attributes = params[:app]
@company.attributes = params[:company]

App.transaction do
  @company.save!

  @logo_image.company_id = @company.id
  @logo_image.save!

  @app.company_id = @company.id
  @app.save!

  @zip_file.app_id = @app.id
  @zip_file.save!
end

end
end

config files

apps_s3.yml

development:
bucket_name: apps_development
access_key_id: id
secret_access_key: key

companies_3.yml

development:
bucket_name: companies_development
access_key_id: id
secret_access_key: key

################3

Of course, there is a lot more info in there, but I tried to condense
it. The issue is that everything is getting saved, but the logo image
is getting saved in the same bucket as the zip file. It seems that
attachment_fu is just taking the bucket from the last attachment saved
and putting them both there. Either this is a bug or I’m doing
something wrong or it isn’t meant to do what I’m trying to do.

Any ideas?

Thanks.