Attachment_Fu ImageScience and FreeImage problems

I have been trying to run the UploadImages Recipe from Mike C.'s
Advanced Rails Recipes book. I have installed both ImageScience and
FreeImage on my Ubuntu 7.10 box. When I run the program and try to
upload an image, I get a strange error which appears as follows:

ActionController::RoutingError (No route matches
“/images/blank-cover-small.png” with {:method=>:get}):
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/routing/recognition_optimisation.rb:67:in
recognize_path' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/routing/route_set.rb:384:inrecognize’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/dispatcher.rb:148:in
handle_request' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/dispatcher.rb:107:indispatch’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/dispatcher.rb:104:in
synchronize' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/dispatcher.rb:104:indispatch’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/dispatcher.rb:120:in
dispatch_cgi' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.1.0/lib/action_controller/dispatcher.rb:35:indispatch’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/…/lib/mongrel/rails.rb:76:in
process' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/../lib/mongrel/rails.rb:74:insynchronize’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/…/lib/mongrel/rails.rb:74:in
process' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:159:inprocess_client’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:158:in
each' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:158:inprocess_client’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:285:in
run' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:285:ininitialize’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:285:in
new' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:285:inrun’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:268:in
initialize' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:268:innew’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel.rb:268:in
run' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel/configurator.rb:282:inrun’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel/configurator.rb:281:in
each' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel/configurator.rb:281:inrun’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/mongrel_rails:128:in
run' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/lib/mongrel/command.rb:212:inrun’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/mongrel_rails:281
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.1.0/lib/active_support/dependencies.rb:502:in
load' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.1.0/lib/active_support/dependencies.rb:502:inload’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.1.0/lib/active_support/dependencies.rb:354:in
new_constants_in' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.1.0/lib/active_support/dependencies.rb:502:inload’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.1.0/lib/commands/servers/mongrel.rb:64
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
gem_original_require' /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.1.0/lib/active_support/dependencies.rb:509:in
require' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.1.0/lib/active_support/dependencies.rb:354:innew_constants_in’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.1.0/lib/active_support/dependencies.rb:509:in
require' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.1.0/lib/commands/server.rb:39 /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:ingem_original_require’
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
`require’
script/server:3

Note that I am really trying to get Insoshi up and running and I get
exactly the same error so I am pretty sure that the problem is in my
installation of ImageScience and FreeImage but I do not know how to
troubleshoot it.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks.

Bharat

I have managed to get around this problem by installing ImageMagick and
RMagick combination. So not an attachment_fu problem afterall. Does
anyone have decent installation instructions for ImageScience and
FreeImage on Ubuntu 7.10?
I installed FreeImage from source and am not sure what went wrong where.
Bharat

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs