ArgumentError with Acts as Authenticated


#1

I posted a previous error that I thought was attributed to attachment
fu but after ripping all the attachment fu code out I’m running into
similar error with acts as authenticated when I try to post several
files consecutively to a server regardless of whether I do anything
with them or not. Here’s the error I get

ArgumentError (A copy of AuthenticatedSystem has been removed from the
module tree but is still active!):
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/
active_support/dependencies.rb:237:in load_missing_constant' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.1/lib/ active_support/dependencies.rb:452:inconst_missing’
/lib/authenticated_system.rb:11:in current_user' /lib/authenticated_system.rb:6:inlogged_in?’
/lib/authenticated_system.rb:53:in login_required' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/ action_controller/filters.rb:456:incall’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/
action_controller/filters.rb:435:in call' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/ action_controller/filters.rb:637:incall_filter’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/
action_controller/filters.rb:619:in perform_action_without_benchmark' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/ action_controller/benchmarking.rb:66:inperform_action_without_rescue’
C:/ruby/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:in measure' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/ action_controller/benchmarking.rb:66:inperform_action_without_rescue’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/
action_controller/rescue.rb:83:in perform_action' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/ action_controller/base.rb:430:inprocess_without_filters’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/
action_controller/filters.rb:624:in
process_without_session_management_support' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/ action_controller/session_management.rb:114:inprocess’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.13.2/lib/
action_controller/base.rb:330:in process' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.2/lib/dispatcher.rb:41:indispatch’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/mongrel/
rails.rb:78:in process' C:/ruby/lib/ruby/1.8/thread.rb:135:insynchronize’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/mongrel/
rails.rb:76:in process' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/ mongrel.rb:618:inprocess_client’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/
mongrel.rb:617:in process_client' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/ mongrel.rb:736:inrun’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/
mongrel.rb:736:in run' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/ mongrel.rb:720:inrun’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/mongrel/
configurator.rb:271:in run' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/mongrel/ configurator.rb:270:inrun’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/bin/
mongrel_rails:127:in run' C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/lib/mongrel/ command.rb:211:inrun’
C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.0.1-mswin32/bin/
mongrel_rails:243
C:\ruby\bin\mongrel_rails:18
-e:3

The method called to process the posted file does nothing other than
render success

def add_image
render :text => ‘success’, :status => 200
end

If I comment out the ‘before_filter :login_required’ the error goes
away. I did find the following link,
http://rubyforge.org/forum/message.php?msg_id=13497,
which seems to pertain to the problem but I’m not sure the best way to
go about fixing it.


#2

Adding “require ‘authenticated_system’” to application.rb solved this
problem.