Ajax and FireFox

Hi all,
I have created a new application 1month ago. In that application i
have a link Add New. This link is given using Ajax(<%= link_to_remote(
‘Add New’,
:update => “abc”,
:url =>{ :controller=>“xyz”,:action =>
:new},
:position => “after” ) %>)

and also i gave <%= javascript_include_tag ‘prototype’ %> to define
ajax.
It worked good and i’m using that application since 1 month.

But today when i click on add new i’m not getting the form. Its giving
an error “Ajax not defined”.Even its not working in my local
machine.(all these things,i’m doing using FireFox).

So i tried in IE. Its working properly. So what might be the problem?
Why its not working in Firefox??

Thanks and Regards,
Harish

Naga harish Kanegolla wrote:

Hi all,
I have created a new application 1month ago. In that application i
have a link Add New. This link is given using Ajax(<%= link_to_remote(
‘Add New’,
:update => “abc”,
:url =>{ :controller=>“xyz”,:action =>
:new},
:position => “after” ) %>)

and also i gave <%= javascript_include_tag ‘prototype’ %> to define
ajax.
It worked good and i’m using that application since 1 month.

But today when i click on add new i’m not getting the form. Its giving
an error “Ajax not defined”.Even its not working in my local
machine.(all these things,i’m doing using FireFox).

So i tried in IE. Its working properly. So what might be the problem?
Why its not working in Firefox??

Thanks and Regards,
Harish

Could anyone find any solution to this? I am also facing similar issue,
where the javascript_include_tag “prototype” does not seem to work in
Firefox.

Please let me know if anyone finds any solution… I need it
desparately.

Thanks a lot in advance.

sayali wrote:

Naga harish Kanegolla wrote:

Hi all,
I have created a new application 1month ago. In that application i
have a link Add New. This link is given using Ajax(<%= link_to_remote(
‘Add New’,
:update => “abc”,
:url =>{ :controller=>“xyz”,:action =>
:new},
:position => “after” ) %>)

and also i gave <%= javascript_include_tag ‘prototype’ %> to define
ajax.
It worked good and i’m using that application since 1 month.

But today when i click on add new i’m not getting the form. Its giving
an error “Ajax not defined”.Even its not working in my local
machine.(all these things,i’m doing using FireFox).

So i tried in IE. Its working properly. So what might be the problem?
Why its not working in Firefox??

Thanks and Regards,
Harish

Could anyone find any solution to this? I am also facing similar issue,
where the javascript_include_tag “prototype” does not seem to work in
Firefox.

Please let me know if anyone finds any solution… I need it
desparately.

Thanks a lot in advance.

Hi,
I ran into the same problem today, IE works fine for link_to_remote, but
firefox is not! So what is the problem with firefox??

Thanks for any help!

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs