AAF not searching associated record data

I’m using AAF to search through an AR model, with fields from associated
tables included through helper methods in the AR class.

The search is working perfectly for the model’s fields, but the data
from the associated records aren’t included, it seems.

Pastie: http://pastie.caboo.se/93667

I’ve made sure it’s not just a matter of rebuilding the index, and I’m
at a loss as to why this isn’t working.

On Tue, Sep 04, 2007 at 04:26:43AM +0200, Chris – wrote:

I’m using AAF to search through an AR model, with fields from associated
tables included through helper methods in the AR class.

The search is working perfectly for the model’s fields, but the data
from the associated records aren’t included, it seems.

Pastie: http://pastie.caboo.se/93667

I’ve made sure it’s not just a matter of rebuilding the index, and I’m
at a loss as to why this isn’t working.

Your code looks like it should work, what’s in your log files when such
a model is saved?

Jens


Jens Krämer
webit! Gesellschaft für neue Medien mbH
Schnorrstraße 76 | 01069 Dresden
Telefon +49 351 46766-0 | Telefax +49 351 46766-66
[email protected] | www.webit.de

Amtsgericht Dresden | HRB 15422
GF Sven Haubold, Hagen Malessa

The problem seems to have resolved itself. I just went through and
deleted the index, restarted everything, and it’s behaving now.

I should have checked the logs, while they existed (was working on an
SVN branch that’s now been merged, and the log files lost in its
removal).

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs