Forum: Ruby on Rails Re: Load errors in 1.2.1

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
F3158b6c62d112e4aba9579953e925db?d=identicon&s=25 Wybo Wiersma (wybo)
on 2007-01-19 16:30
(Received via mailing list)
While running a unit-test I get load-errors in 1.2.1 like this
one, while my link.rb file does contain the Link-class. Anyone
else having this same problem ?

/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:250:in
  `load_missing_constant': Expected
  /home/wybo/logilogi/trunk/config/../app/models/link.rb to define Link
  (LoadError)
D35d964695abd1bac108370eaf001af3?d=identicon&s=25 Andrew Selder (aselder)
on 2007-01-19 16:51
(Received via mailing list)
Wybo Wiersma wrote:
> While running a unit-test I get load-errors in 1.2.1 like this
> one, while my link.rb file does contain the Link-class. Anyone
> else having this same problem ?
>
> 
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.0/lib/active_support/dependencies.rb:250:in
>   `load_missing_constant': Expected
>   /home/wybo/logilogi/trunk/config/../app/models/link.rb to define Link
>   (LoadError)

Yes,

I'm having this problems with many classes, including:

The exception notifier plugin, a controller created using
script/generate, and several others.... HELP PLEASE!!!!

Andrew
F3158b6c62d112e4aba9579953e925db?d=identicon&s=25 Wybo Wiersma (wybo)
on 2007-01-21 03:38
(Received via mailing list)
> >  `load_missing_constant': Expected
> >  /home/wybo/logilogi/trunk/config/../app/models/link.rb to define Link
> >  (LoadError)
>
> Yes,
>
> I'm having this problems with many classes, including:
>
> The exception notifier plugin, a controller created using
> script/generate, and several others.... HELP PLEASE!!!!

In my case they disappeared after I removed the Engines-plugin.

Still there was quite a bit refactoring to do, especially as Rails 1.2
is more strict on :null => false restrictions on the db (which is
good, I was already wondering what they were good for in 1.1.6), and
such, but it's now working with 1.2.

Wybo

> Andrew

--

::Student:
- History, Informatiekunde (computer linguistics, IR, webtech) and
Philosophy
- Member of the Center for Metahistory Groningen
(http://www.rug.nl/let/cmg)

::Free Software and Open Source Developer:
- http://www.LogiLogi.org, innovative system for cumulative, shared
commenting,
                           and idea sharing: Web for Philosophy...
- ComLinToo, a computational linguistics toolset written in Perl
- Lake (LogiLogi.org Make), a make-replacement using makefiles in pure
C++

::Being:
- In the world, go figure (http://nl.logilogi.org/HomE/WyboWiersma)
Cc247848deed57066b5d780fc79d3ddf?d=identicon&s=25 Steven Smith (Guest)
on 2007-01-28 06:14
(Received via mailing list)
I went back to 1.2.0 RC2 and don't have this problem anymore.

rake rails:freeze:edge TAG=rel_1-2-0_RC2

Steven
--
Steven Smith, CEO, FiveRuns
http://www.fiveruns.com
This topic is locked and can not be replied to.