Forum: Ruby on Rails Unable to login to activerecord after install w/ default login information

Announcement (2017-05-07): is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see and for other Rails- und Ruby-related community platforms.
08a939f8a5fef7080b77346f600c8813?d=identicon&s=25 Abdulaleem Seyed (abdul24)
on 2015-09-20 02:07
I have installed active admin on three different apps today and the
default login information is not working.  I keep getting Unauthorized
error message. The error is the same in my local development in
terminal, as we as IDE. I check stackoverflow for a solution,
however, what they we prescribing I have tried already. I.E. Changing
the password in the console for Admin user.  Please advise if  I should
be using using different install instructions. Thanks

Started POST "/admin/login" for at 2015-09-19 23:52:53
Cannot render console from! Allowed networks:,
  ActiveRecord::SchemaMigration Load (0.1ms)  SELECT
"schema_migrations".* FROM "schema_migrations"

Processing by ActiveAdmin::Devise::SessionsController#create as HTML
  Parameters: {"utf8"=>"✓",
", "password"=>"[FILTERED]", "remember_me"=>"0"}, "commit"=>"Login"}
  AdminUser Load (0.2ms)  SELECT  "admin_users".* FROM "admin_users"
WHERE "admin_users"."email" = ?  ORDER BY "admin_users"."id" ASC LIMIT 1
[["email", ""]]
Completed 401 Unauthorized in 21ms

Processing by ActiveAdmin::Devise::SessionsController#new as HTML
  Parameters: {"utf8"=>"✓",
", "password"=>"[FILTERED]", "remember_me"=>"0"}, "commit"=>"Login"}


within layouts/active_admin_logged_out (63.0ms)
Completed 200 OK in 586ms (Views: 481.7ms | ActiveRecord: 0.0ms)
8e5408d6a8d7a233f12bf6cc52a577e1?d=identicon&s=25 Nezir Zahirovic (Guest)
on 2016-06-21 13:45
(Received via mailing list)
Did you find solution?

On Saturday, September 19, 2015 at 8:07:58 PM UTC-4, User
This topic is locked and can not be replied to.