Forum: Typo Typo site errors

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
6fd1d0d0316a3ee723703b9520fe1c38?d=identicon&s=25 phil (Guest)
on 2006-06-07 19:41
(Received via mailing list)
So I'm running a site for a friend, but we've had issues for some time.
He hasn't been able to see or edit pages within Admin for months, and
all the suggestions I've had never fixed that, but now he can't even
have any of his stories come up.  One (that he posted yesterday) works
if you click on it, but any older ones bomb with this kind of error when
you click to 'read more':

Device not configured
/usr/local/lib/ruby/1.8/logger.rb:513:in `write'
/usr/local/lib/ruby/1.8/logger.rb:513:in `write'
/usr/local/lib/ruby/1.8/monitor.rb:229:in `synchronize'
/usr/local/lib/ruby/1.8/logger.rb:505:in `write'
/usr/local/lib/ruby/1.8/logger.rb:335:in `add'
/usr/local/lib/ruby/1.8/logger.rb:410:in `fatal'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/rescue.rb:42:in
`log_error'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/rescue.rb:27:in
`rescue_action'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/rescue.rb:108:in
`perform_action'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/base.rb:379:in
`process_without_filters'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/filters.rb:364:in
`process_without_session_management_support'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/session_management.rb:117:in
`process'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/railties/lib/dispatcher.rb:38:in
`dispatch'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:115:in
`handle_dispatch'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:81:in
`service'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in `service'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in `run'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:in `start_thread'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in `start_thread'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in `start'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `start'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:23:in `start'
/usr/local/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in `start'
/usr/local/www/site2/typo/vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:67:in
`dispatch'
/usr/local/www/site2/typo/script/server:49

His site is stuck with an older version of Typo, since if we try to
update it more things break, and the pages deal in admin doesn't get
fixed.  I'm wondering if I could install a fresh 2.60, do a rake migrate
to have the database 'unmigrate' back to 2.60 form, and then have it
run.  It would still be using the latest Rails and such though, is that
going to work?  Is there a 2.60 branch being maintained where I could
just get 2.60 w/fixes to get it running on Rails 1.1 for example?

Thanks for the help.

P
--
http://fak3r.com - you don't have to kick it
This topic is locked and can not be replied to.