Forum: Ruby on Rails Problems with ActiveRbac plugin

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
4d3c4ad293c983f47f3eab02796eafc7?d=identicon&s=25 unknown (Guest)
on 2006-05-22 10:26
(Received via mailing list)
*Sorry for the first mail without subject*

Hello,

I try to use the active_rbac plugin (0.3.1) with Rails 1.1.2 but can't
succeed for the moment.

Here is what I did :

1 - install Engines Plugin
=> OK. 'rake engines:info' gives me "1.1.1" as the engines plugin
version.

2 - install Active_rbac plugin
=> OK. Files are copied in vendor/plugins/active_rbac

3 - add the line 'Engines.start :active_rbac' in environment.rb
=> KO.
Webbrick doesn't want to start anymore. And 'rake engines:info' gives me
this error : "no such file to load -- exceptions"

Thanks for your help.
Stéphane.
40db9e75b3f5899258e3bdc0c9210154?d=identicon&s=25 Conrad Taylor (Guest)
on 2006-05-22 20:02
(Received via mailing list)
Hey Stéphane, did you execute the following commands within your rails
project after creating the relevant tables:

ruby script/plugin discover
ruby script/plugin install engines
ruby script/plugin install active_rbac

Finally, could you post your platform, rails version, and ruby version?

Thanks,

-Conrad
This topic is locked and can not be replied to.