Forum: Ruby on Rails Bad file descriptor during scaffold generation

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
F3b7b8756d0c7f71cc7460cc33aefaee?d=identicon&s=25 Berger, Daniel (Guest)
on 2006-05-05 16:11
(Received via mailing list)
Hi all,

Ruby 1.8.4 (latest one click)
Rails 1.1.2
Windows XP Pro, SP2

When I try to generate scaffolding I get the following error:

C:\eclipse\workspace\ns_hardware>ruby script/generate scaffold User
Computer
      exists  app/controllers/
      exists  app/helpers/
      exists  app/views/computer
      exists  test/functional/
  dependency  model
      exists    app/models/
      exists    test/unit/
      exists    test/fixtures/
   identical    app/models/user.rb
   identical    test/unit/user_test.rb
   identical    test/fixtures/users.yml
Bad file descriptor - connect(2)

Google indicates that this is some sort of issue related to Eclipse
and/or RadRails.  However, despite disabling RadRails within Eclipse and
shutting down Eclipse, I still get this error.  I also seem to recall
that there was some issue with the availability of port 2500, but a
netstat -a doesn't show port 2500 in use.

Any ideas?

Thanks,

Dan


This communication is the property of Qwest and may contain confidential
or
privileged information. Unauthorized use of this communication is
strictly
prohibited and may be unlawful.  If you have received this communication
in error, please immediately notify the sender by reply e-mail and
destroy
all copies of the communication and any attachments.
This topic is locked and can not be replied to.