Forum: Ruby Mailing list -> ruby-forum.com broken?

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
F3b7109c91841c7106784d229418f5dd?d=identicon&s=25 Justin Collins (justincollins)
on 2006-05-03 19:00
(Received via mailing list)
It looks like messages sent to the mailing list are not being propagated
to the ruby-forum.com.

Some examples:
"Mixin Syntax for Newbies" thread (started on forum, replies from
mailing list not showing up)
"YAML in limbo?"  thread (same as above)
"So I got a binary file..." thread (same)

"[ANN] MinDI 0.3" thread (started on mailing list, isn't on forum)
"Generate unique filenames" thread (same as above)

However, messages posted on the forum are getting sent to the mailing
list. Is this a known issue?

-Justin
7863582496e914f1ffce56f98d468f72?d=identicon&s=25 Nathan Olberding (nko)
on 2006-05-03 19:04
Justin Collins wrote:
> It looks like messages sent to the mailing list are not being propagated
> to the ruby-forum.com.
>
> Some examples:
> "Mixin Syntax for Newbies" thread (started on forum, replies from
> mailing list not showing up)
> "YAML in limbo?"  thread (same as above)
> "So I got a binary file..." thread (same)
>
> "[ANN] MinDI 0.3" thread (started on mailing list, isn't on forum)
> "Generate unique filenames" thread (same as above)
>
> However, messages posted on the forum are getting sent to the mailing
> list. Is this a known issue?
>
> -Justin

Possibly related: my e-mail notifications that there's been a new post
to a thread I'm watching in the forum doesn't usually link to the new
post. It'll say, "Read the message at ."

It's been that way for a while. I bring this up because I just got a
message that actually had a link, and I wasn't used to that :-)
This topic is locked and can not be replied to.