Forum: Ruby on Rails upload_progress with apache

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
52f14577fe04df332e52cc9144dce9d3?d=identicon&s=25 Will (Guest)
on 2006-04-11 22:38
I am running Ruby 1.8.4, Rails 1.1, and apache2 with fcgid.  I installed
the upload_progress plugin, but it doesn't seem to be working.  In my
log I see only


Processing SortController#create (for 71.32.223.31 at 2006-04-11
11:29:09) [POS\
T]
  Session ID: 556c9a44ce6452a22bc1dbbab3ee5a2f
  Parameters: {"commit"=>"Upload", "action"=>"create",
"document"=>{"content"=>\
#<File:/tmp/CGI6821.0>}, "controller"=>"sort", "upload_id"=>"6"}
Rendering sort/create
Completed in 0.09598 (10 reqs/sec) | Rendering: 0.00064 (0%) | DB:
0.00000 (0%)\
 | 200 OK [http://dev.mos-office.net/sort/create?upload_id=6]

with none of the

# â??Multipart upload with progress (id: 1, size: 85464)â?
# â??Finished processing multipart upload in 0.363729sâ?

that I'm supposed to be seeing.  I see this like I am supposed to when I
run my code locally with webrick (although obviously I don't see and
progress updates in that case).


My code is straight out of the documentation:

V-
 <%=stylesheet_link_tag 'upload_progress'%>
 <%= form_tag_with_upload_progress({:action => 'create'}, {:finish =>
'alert("Document Uploaded")'}) %>
 <%= upload_status_tag %>
 <%= file_field 'document', 'file' %>
 <%= submit_tag "Upload" %>
 <%= end_form_tag %>

C-
   def create
     @documnet = Document.create(params[:document])
   end

does anyone have a sense of what could be going wrong with the plugin
installation? do I perhaps need to do anything in apache to make it
work?
This topic is locked and can not be replied to.