Forum: Ruby on Rails Recognition failed for "/rails_info/properties"

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
F8a934280d604873c536aee342413928?d=identicon&s=25 Delayed Green (delayedgreen)
on 2006-04-02 22:29
Hello.   I can't figure out why I'm getting the following problem, or
how to fix it.

I have Rails 1.1.0 installed on both OS X and Solaris, and in both new
and old projects, and using either WEBrick or lighttpd, I get:

Recognition failed for "/rails_info/properties"

when lining to it off the welcome to rails page.  I get the following
errors through the console:

ActionController::RoutingError (Recognition failed for
"/rails_info/properties"):
    /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.0/lib/action_controller/routing.rb:488:in
`recognition_failed'
    /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.0/lib/action_controller/routing.rb:478:in
`recognize!'
    /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/dispatcher.rb:38:in
`dispatch'
    /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:150:in
`process_request'
    /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:54:in
`process!'
    /opt/csw/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:600:in `each_cgi'
    /opt/csw/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each_cgi'
    /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:53:in
`process!'
    /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:23:in
`process!'
    /cow/moo/test/new/public/dispatch.fcgi:24


Rendering
/opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.0/lib/action_controller/templates/rescues/layout.rhtml
(404 Page Not Found)

Forunately, script/about works:

bash-3.00# ./script/about
About your application's environment
Ruby version                 1.8.4 (i386-solaris2.8)
RubyGems version             0.8.11
Rails version                1.1.0
Active Record version        1.14.0
Action Pack version          1.12.0
Action Web Service version   1.1.0
Action Mailer version        1.2.0
Active Support version       1.3.0
Application root             /cow/moo/test/new
Environment                  development
Database adapter             mysql
E041c55ecdb461902f5dab69e19fe4df?d=identicon&s=25 John Smith (Guest)
on 2006-04-03 02:11
Delayed Green wrote:
> I have Rails 1.1.0 installed on both OS X and Solaris, and in both new
> and old projects, and using either WEBrick or lighttpd, I get:
> ...
> Recognition failed for "/rails_info/properties"
> ...
> Forunately, script/about works:
>

Same problem on Linux with ruby-1.8.2 using latest edge rails, r4132.

For me, even script/about doesn't work in r4132 unless I unfreeze back
to rails 1.0.
F8a934280d604873c536aee342413928?d=identicon&s=25 Delayed Green (delayedgreen)
on 2006-04-09 10:14
Well, I figured it out.  The index just needs to link to
/rails/info/properties instead of /rails_info/properties.  So, there was
nothing actually wrong with my installation ;)
This topic is locked and can not be replied to.