Forum: Ruby on Rails rails error on DreamHost all of a sudden

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Ca0b18ec9e11dc777b2b8084fe5d5f90?d=identicon&s=25 Sam Kong (Guest)
on 2006-03-29 21:08
Hello!

I'm trying rails on DreamHost.com.
It worked fine until days ago.
Now if I run "rails", I got the following error.

[rampart]$ rails
/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:194:in `report_activate_error':
RubyGem version error: activerecord(1.13.2 not = 1.14.0)
(Gem::LoadError)
        from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:136:in `activate'
        from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:162:in `activate'
        from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:161:in `each'
        from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:161:in `activate'
        from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:37:in
`require_gem_with_options'
        from /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems.rb:31:in
`require_gem'
        from /usr/bin/rails:17


Is this related to rails version upgrade?
What can I do?

TIA.
Sam
2a37510045aca9db05c330cc4e67af97?d=identicon&s=25 Geoff (Guest)
on 2006-05-09 20:12
Hello,

I have the exact same problem, I think they updated to 1.1.2 yesterday
or the day before.
Nothing's working since then.
I'm going to test and I'll let you know if I find something.

CU
2a37510045aca9db05c330cc4e67af97?d=identicon&s=25 Geoff (Guest)
on 2006-05-09 21:21
Hey back

I submitted a ticket and everything seems to be working now.
They had a small problem when switching to 1.1.2

CU
This topic is locked and can not be replied to.