Forum: Ruby on Rails Question about upgrading to rails rc1.1

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Aad2bc6f60e0834d0463dab55b12b062?d=identicon&s=25 uranus (Guest)
on 2006-03-25 16:05
My current under-developed project is using rails 1.0 and now plan to
upgrade to rails rc1.1,the project uses the Rails-engine and
Login-engine as the login module,when I update the rails according to
http://weblog.rubyonrails.org/articles/2006/03/22/...
The project still can not be started,anybody can tell me the reason?very
thanksful!And following is the failed log:

c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_support/depen
dencies.rb:30:in `depend_on': stack level too deep (SystemStackError)
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_
support/dependencies.rb:74:in `require_dependency'
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_
support/dependencies.rb:104:in `rake_original_const_missing'
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.0/lib/rake.rb:1761:in `cons
t_missing'
        from
./script/../config/../vendor/plugins/engines/lib/dependencies_exten
sions.rb:28:in `require_or_load'
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_
support/dependencies.rb:30:in `depend_on'
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_
support/dependencies.rb:74:in `require_dependency'
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_
support/dependencies.rb:104:in `rake_original_const_missing'
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.0/lib/rake.rb:1761:in `cons
t_missing'
         ... 725 levels...
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0.4008/lib/commands/server
.rb:34
        from
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in `re
quire'
        from
c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_
support/dependencies.rb:149:in `require'
        from script/server:3
05d703f649ef1d07e78d7b479fb4c4ac?d=identicon&s=25 James Adam (Guest)
on 2006-03-25 16:44
(Received via mailing list)
You may need to update your copy of the engines plugin:

  http://rails-engines.org/wiki/pages/Using+Engines+...

- james

On 3/25/06, uranus <uranus.public@gmail.com> wrote:
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5.4008/lib/active_
>         from
> t_missing'
>         from script/server:3
>
> --
> Posted via http://www.ruby-forum.com/.
> _______________________________________________
> Rails mailing list
> Rails@lists.rubyonrails.org
> http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails
>


--
* J *
  ~
This topic is locked and can not be replied to.