Forum: Ruby on Rails RE: problems with latest and greatest ?

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
B29105598b6464efc13b04cb445efa85?d=identicon&s=25 Chris Bruce (Guest)
on 2006-03-16 23:13
(Received via mailing list)
Dylan,

I just upgraded my windows ruby install to version 1.8.4 and now the
server starts just fine.

You can find the windows installer here:
http://rubyinstaller.rubyforge.org/wiki/wiki.pl?Ru...



Chris


________________________________________
From: rails-bounces@lists.rubyonrails.org
[mailto:rails-bounces@lists.rubyonrails.org] On Behalf Of Dylan Stamat
Sent: Thursday, March 16, 2006 12:20 PM
To: rails@lists.rubyonrails.org
Subject: [Rails] problems with latest and greatest ?

I just did the following:

1)  checked out latest rails from svn.
2)  built project using the /bin/rails with the latest rails binary.
3)  did a "rake freeze_edge" within the project

Now, script/server is failing
===========================
./script/../config/../vendor/rails/railties/lib/commands/../tasks/tmp.rake:1:
undefined method `namespace' for #<Object:0x401ce970> (NoMethodError)
        from
./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:142:in
`load'
        from
./script/../config/../vendor/rails/railties/lib/commands/server.rb:29
        from script/server:3
===========================

I am running Rake 0.7.0...
Any ideas ?
Ff82af3238a57fbd1212832ec1a19f28?d=identicon&s=25 Dylan Stamat (Guest)
on 2006-03-16 23:32
(Received via mailing list)
I'm running 1.8.4, and no dice.  I'm actually not on Windows.
This topic is locked and can not be replied to.