Forum: Ruby on Rails Lighttpd1.4.10 problem on debian

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
1843ba3c4ff9cc702bc3474223a0acc6?d=identicon&s=25 Tony Jin (tony)
on 2006-02-15 16:12
Hi,
I have installed lighttpd1.4.10 on my debian server.

The installation goes well and rails 1.0 do recognize lighty when
I run script: ruby script\server.
However, after the first request to lighty, lighty returned the right
page, then
shut itself down:(

Did anybody had similar experience?

Thanks!

-Tony
4daf0b71d5d9a3882e583c0e72eaf5dc?d=identicon&s=25 Alan Francis (Guest)
on 2006-02-15 17:08
Hi Tony, I reverted to 1.4.7 because I had the same insoluble problem.

A.

Tony Jin wrote:
> Hi,
> I have installed lighttpd1.4.10 on my debian server.
>
> The installation goes well and rails 1.0 do recognize lighty when
> I run script: ruby script\server.
> However, after the first request to lighty, lighty returned the right
> page, then
> shut itself down:(
>
> Did anybody had similar experience?
>
> Thanks!
>
> -Tony
1843ba3c4ff9cc702bc3474223a0acc6?d=identicon&s=25 Tony Jin (tony)
on 2006-02-15 21:43
Thanks Alan, good to know I am not the only one. I will then revert it
back too,
maybe try 1.4.9 first :)

-Tony

Alan Francis wrote:
> Hi Tony, I reverted to 1.4.7 because I had the same insoluble problem.
>
> A.
>
F9ea8d60603f896798d85d8a41491066?d=identicon&s=25 John Meredith (Guest)
on 2006-02-16 02:34
(Received via mailing list)
Hi,

1.4.10 was doing wierd things on OS X for me. Reverted to 1.4.9 and
all is well again.

   - John

On 16/02/2006, at 6:43 AM, Tony Jin wrote:

>> A.
>>
>
> --
> Posted via http://www.ruby-forum.com/.
> _______________________________________________
> Rails mailing list
> Rails@lists.rubyonrails.org
> http://lists.rubyonrails.org/mailman/listinfo/rails

--
John Meredith <jmeredith@psynix.com>

"Life creates itself in delirium and is undone in ennui."
   - Emile M. Cioran
Fcfabbc97b3b4d68b33ee58d775691c9?d=identicon&s=25 Grant Hollingworth (Guest)
on 2006-02-19 02:46
(Received via mailing list)
* Tony Jin <jerommy@gmail.com> [2006-02-15 08:12]:
> I have installed lighttpd1.4.10 on my debian server.
>
> The installation goes well and rails 1.0 do recognize lighty when
> I run script: ruby script\server.
> However, after the first request to lighty, lighty returned the right
> page, then
> shut itself down:(

I had the same problem.  There's a patch for it
(http://trac.lighttpd.net/trac/changeset/992) and it should be fixed in
the next version.
This topic is locked and can not be replied to.