Forum: Ruby problem with rio-0.3.4

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
B7f73e9f9d35be6a44b15f603f2910d4?d=identicon&s=25 wybo (Guest)
on 2005-11-18 12:34
(Received via mailing list)
Running this script (named riotest) with rio-0.3.3:

require 'rubygems'
require 'rio'
puts rio('riotest').readlines

correctly says:

wybo>ruby riotest
require 'rubygems'
require 'rio'
puts rio('riotest').readlines

But with rio-0.3.4 I get:

wybo>ruby riotest
.../gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/ops/file.rb:62:
	uninitialized constant rio::ops::fileordir::existornot (nameerror)
  from ... /site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:
	in `require'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/file.rb:39
  from ... /site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:
	in `require'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/factory.rb:197:
	in `state2class'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/factory.rb:206:
	in `try_state_proc'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/state.rb:120:
	in `become'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/path.rb:80:
	in `efile'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/path.rb:65:
	in `when_missing'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/state.rb:134:
	in `method_missing'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/state.rb:136:
	in `method_missing'
  from ... /gems/1.8/gems/rio-0.3.4/lib/rio/if/stream.rb:188:
	in `readlines'
  from riotest:3
wybo>
(I tweaked the output a little for clarity)

Any ideas?
This topic is locked and can not be replied to.