Forum: JRuby Trouble with Gems Installation in JRuby with RVM

2c1837012113ed8ae9b88b40ed384db1?d=identicon&s=25 Milos Dolobac (msdc)
on 2014-08-06 19:13
I'm using linux mint and I've got trouble with gems installation. More
details here:

https://stackoverflow.com/questions/23708652/troub...
486ca04f06d968004643ce5b47376ded?d=identicon&s=25 Keith B. (keith_b)
on 2014-08-07 00:21
(Received via mailing list)
I posted this on that SO page:

I'd suggest trying http://rubygems.org and seeing if that works. https
should work, but at least then you'd know more precisely what the
problem is. You'll probably find this config information in your
~/.gemrc file.

- Keith

Keith R. Bennett
http://about.me/keithrbennett
2c1837012113ed8ae9b88b40ed384db1?d=identicon&s=25 Milos Dolobac (msdc)
on 2014-08-07 09:55
Keith B. wrote in post #1154485:
> I posted this on that SO page:
>
> I'd suggest trying http://rubygems.org and seeing if that works. https
> should work, but at least then you'd know more precisely what the
> problem is. You'll probably find this config information in your
> ~/.gemrc file.
>
> - Keith
>
> Keith R. Bennett
> http://about.me/keithrbennett

It's weird, but I've solved my problem with switching to jruby-1.7.13.
Installation of gems in jruby-1.7.12 doesn't work, but in jruby-1.7.13
it does.
Please log in before posting. Registration is free and takes only a minute.
Existing account

NEW: Do you have a Google/GoogleMail, Yahoo or Facebook account? No registration required!
Log in with Google account | Log in with Yahoo account | Log in with Facebook account
No account? Register here.