Forum: Ruby-Forum.com Where have the feeds gone?

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
5658ffccee7f0ebfda2b226238b1eb6e?d=identicon&s=25 Guest (Guest)
on 2006-01-13 00:42
Seems like there are no RSS feeds, at least none
that Sage extension for Firefox can find. And only
a few days ago all was well. Andreas?
3a83969376c805ef5b6042191fdb0ff3?d=identicon&s=25 Andreas S. (andreas)
on 2006-01-13 14:50
I accidently set the wrong content-type for the cache files. It should
now work again.
5658ffccee7f0ebfda2b226238b1eb6e?d=identicon&s=25 Guest (Guest)
on 2006-01-14 09:03
Andreas S. wrote:
> I accidently set the wrong content-type for the cache files. It should
> now work again.

Well, sorry, but no luck for me. RSS feeds are still not discovered by
Sage extension for Firefox (it works on some other sites).

Maybe if I could find a link to the feeds, I could put it manually into
Sage.
3a83969376c805ef5b6042191fdb0ff3?d=identicon&s=25 Andreas S. (andreas)
on 2006-01-14 12:21
Please try again, I had to fix another bug.
5658ffccee7f0ebfda2b226238b1eb6e?d=identicon&s=25 Guest (Guest)
on 2006-01-14 13:06
Andreas S. wrote:
> Please try again, I had to fix another bug.

It's alive, it's alive! :)

Thanks Andreas.
This topic is locked and can not be replied to.