Forum: Ruby gem server problem?

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Fe57662c550fb3cce44c398ddf2dd706?d=identicon&s=25 itsme213 (Guest)
on 2006-01-11 22:46
(Received via mailing list)
Getting different failures on gem list. Anyone else see this?

====================


C:\Documents and Settings>gem list -r activerecord

*** REMOTE GEMS ***
Updating Gem source index for: http://gems.rubyforge.org
ERROR:  While executing gem ... (Errno::ECONNREFUSED)
    No connection could be made because the target machine actively
refused
it. - connect(2)

C:\Documents and Settings>gem list -r activerecord

*** REMOTE GEMS ***
Updating Gem source index for: http://gems.rubyforge.org
ERROR:  While executing gem ... (Errno::EINVAL)
    Invalid argument

C:\Documents and Settings>gem list -r activerecord

*** REMOTE GEMS ***
Updating Gem source index for: http://gems.rubyforge.org
ERROR:  While executing gem ... (Errno::ECONNREFUSED)
    No connection could be made because the target machine actively
refused
it. - connect(2)
430ea1cba106cc65b7687d66e9df4f06?d=identicon&s=25 David Vallner (Guest)
on 2006-01-11 22:55
(Received via mailing list)
itsme213 wrote:

>    No connection could be made because the target machine actively refused
>
>*** REMOTE GEMS ***
>Updating Gem source index for: http://gems.rubyforge.org
>ERROR:  While executing gem ... (Errno::ECONNREFUSED)
>    No connection could be made because the target machine actively refused
>it. - connect(2)
>
>
>
>
>
Yep, rubyforge seems to be down. Feel free to scream like a little girl
and run around in panic.

David Vallner
560c83ff6b6600e39315a1cf75b7c229?d=identicon&s=25 Tom Copeland (Guest)
on 2006-01-12 06:26
(Received via mailing list)
On Thu, 2006-01-12 at 06:43 +0900, itsme213 wrote:
> Getting different failures on gem list. Anyone else see this?

Sorry about that; I was doing some Apache log maintenance and the web
server was up and down there for a bit.  Should be back to normal now...

Yours,

Tom
This topic is locked and can not be replied to.