Forum: Ruby on Rails Newrelic doesn't log in daemon mode

18234c3c6b04ac08d8afb1eeb2e20269?d=identicon&s=25 Avi (Guest)
on 2014-01-29 15:31
(Received via mailing list)
Hello All,

I have integrated Newrelic with my rails application.
It is working fine in "rails s -e production" mode, but not in "rails s
-e
production -d" mode.

How can I fix the problem?


Thanks,
Avi
Bee69cfed999cd13e3bff73d472a39ee?d=identicon&s=25 Hassan Schroeder (Guest)
on 2014-01-29 15:49
(Received via mailing list)
On Wed, Jan 29, 2014 at 6:30 AM, Avi <aavinash.behera@gmail.com> wrote:

> I have integrated Newrelic with my rails application.
> It is working fine in "rails s -e production" mode, but not in "rails s -e
> production -d" mode.
>
> How can I fix the problem?

Have you checked NewRelic support?

What server are you running? What versions of Ruby/Rails?

Do you see anything related to newrelic in your log at startup?

--
Hassan Schroeder ------------------------ hassan.schroeder@gmail.com
http://about.me/hassanschroeder
twitter: @hassan
18234c3c6b04ac08d8afb1eeb2e20269?d=identicon&s=25 Avi (Guest)
on 2014-01-29 15:57
(Received via mailing list)
Hello,

I am using "Thin server" in production.
Ruby - 1.9.3
Rails - 3.2.8

If I run in only production mode, then it starts logging. it is not
working
in rails s -e production -d mode.
Nothing on startup.
Aa082c8b00a50928e5860dcd70bf2368?d=identicon&s=25 tamouse m. (tamouse_m)
on 2014-01-29 16:49
(Received via mailing list)
Is the log/production.log not showing anything?
Bee69cfed999cd13e3bff73d472a39ee?d=identicon&s=25 Hassan Schroeder (Guest)
on 2014-01-29 17:12
(Received via mailing list)
On Wed, Jan 29, 2014 at 6:55 AM, Avi <aavinash.behera@gmail.com> wrote:

> I am using "Thin server" in production.
> Ruby - 1.9.3
> Rails - 3.2.8

There's a known similar problem with Puma that I ran into -- see this
support entry: https://docs.newrelic.com/docs/ruby/puma#daemonizing

WAG: I don't use Thin but you might try setting ` --servers 1` and see
if that "fixes" it. Otherwise, open a ticket with newrelic. :-)

(Also, your Rails version has security issues; you should upgrade.)

HTH,
--
Hassan Schroeder ------------------------ hassan.schroeder@gmail.com
http://about.me/hassanschroeder
twitter: @hassan
18234c3c6b04ac08d8afb1eeb2e20269?d=identicon&s=25 Avi (Guest)
on 2014-01-31 07:22
(Received via mailing list)
Its working fine now. We have changed from thin to nginx + passenger.

Thanks for helping.
Please log in before posting. Registration is free and takes only a minute.
Existing account

NEW: Do you have a Google/GoogleMail, Yahoo or Facebook account? No registration required!
Log in with Google account | Log in with Yahoo account | Log in with Facebook account
No account? Register here.