Forum: Ruby Watir not finding element

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
783e5ead111a530b6d4211a2cd8ffa9d?d=identicon&s=25 Matt N. (n1ghtshade3)
on 2013-11-05 02:29
Can ANYONE help me with this problem:

(External link for nice formatting)
http://stackoverflow.com/questions/19780260/clicki...

Basically no matter what I do the webdriver refuses to click a
JavaScript link.
9627ec27e4fb3a18be02133b4ddaa901?d=identicon&s=25 Joel P. (virtuoso)
on 2013-11-05 10:56
What's the page HTML?
3ec136b7634087caf89c1a2e393919ce?d=identicon&s=25 Eric MSP V. (ericmsp_v)
on 2013-11-05 17:39
I cannot find the id "double_your_btc_link2" anywhere on the site you
linked.

Do you need to log in? If yes: Does Watir log in?

Try dumping the raw HTML of the page you want to test drive.
783e5ead111a530b6d4211a2cd8ffa9d?d=identicon&s=25 Matt N. (n1ghtshade3)
on 2013-11-05 19:54
Oops, sorry guys.

@Eric, yes you do need to be logged in which Watir manages without a
problem because the login button is an actual button.

Here's the raw HTML: http://www.bitbin.it/raw.php?id=qhh5JuFM


EDIT: Sorry to waste your time, guys. I just used Firefox instead of
Chrome and it worked fine. This isn't even the first time I've had a
problem with accessing JavaScript elements in Chrome...thanks anyway.
This topic is locked and can not be replied to.