Forum: Ruby on Rails Setting cache_classes to false results in blank pages

Df8e9d505f3979e9cb6b5122582425f3?d=identicon&s=25 jamonkko (Guest)
on 2012-03-22 15:15
(Received via mailing list)
Have anyone else stumbled upon this weird behavior? Setting the
config.cache_classes = false for development env causes rails to
return responses with totally empty content, headers seem to work ok.
It does not matter what the controller returns, even a simple :text =>
"OK" will result in empty page.

I'm using rails 3.2.2 and ruby 1.9.3.

It probably has something to do with the overall gem configuration
etc. because testing with out of the box app "rails new testapp" with
one generated scaffold seems to work ok.

Here is the gemfile:

---

source 'https://rubygems.org'

gem 'rails', '3.2.2'
gem 'mongoid', '>= 2.4'
gem 'bson_ext', '>= 1.5'
gem 'mongoid_rails_migrations', '>= 0.0.13'

group :assets do
  gem 'sass-rails',   '>= 3.2.3'
  gem 'coffee-rails', '>= 3.2.1'
  gem 'stylus'
  gem 'slim'
  gem 'therubyracer'
  gem 'uglifier', '>= 1.0.3'
end

gem 'jquery-rails'

group :test, :development do
  gem 'factory_girl_rails'
  gem 'rspec-rails', '>= 2.6'
  gem 'rspec_multi_matchers'
end

group :test do
  gem 'cucumber-rails'
  gem 'database_cleaner'
end

gem 'capistrano'

----

br,
Jarkko
Please log in before posting. Registration is free and takes only a minute.
Existing account

NEW: Do you have a Google/GoogleMail, Yahoo or Facebook account? No registration required!
Log in with Google account | Log in with Yahoo account | Log in with Facebook account
No account? Register here.