Forum: Ruby on Rails need help with Ajax bugs

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
334ae822566107a2ea2b7a7cb88bd1d6?d=identicon&s=25 brutyn_nick (Guest)
on 2005-11-29 15:24
(Received via mailing list)
hey,

i have made my site with ruby on rails and firefox. i have put the site
online
and i get these bugs using different browsers.

Firefox:
-i cant drag the popup window (in IE i can)

IE:
- when i drag the popup over a selectlist the list comes through the
popup!!??
- i cant make my popups invisible (these are divs)
- i cant highlight or refresh a div with ajax

for invisible i use this:
<td class="window_close">
	<span class="close">
	<a href="#" onClick="changeSty('info','noshow_link');">Close</a>
	</span>
</td>

function changeSty(id, newClass){
	item=document.getElementById(id);
	item.className=newClass;
}

.noshow_link {
	visibility: hidden;
	display: none;
}

for highlight i do this

<%= form_remote_tag ( :url => { :action => :create, :id => @caller_id },
	:update => "div_error" ,
	 :loading => 'item_loading()',
	 :complete => "updated();							 changeSty('info','noshow_link');
	 new Ajax.Updater('list',
'/callerids/list/?page=#{@page}&ajax_update=true',
{asynchronous:true, evalScripts:true});
 new Effect.Highlight('callerid#{@caller_id.id}');" ) %>
<%= render_partial 'form' %>
<%= submit_tag("Create", :id => 'form-submit-button') %>
<span id='busy' style="display: none">Creating...</span>
<%= end_form_tag %>

the functions

function changeSty(id, newClass){
	item=document.getElementById(id);
	item.className=newClass;
}

function updated() {
	$('form-submit-button').disabled = false;
	Element.hide('busy');
}

function item_loading() {
	$('form-submit-button').disabled = true;
	Element.show('busy');
}

-------------------
when i created this local with firefox everything works as it should,
when i put
it online i get bugs :s

can anyone help me with this?
thx
This topic is locked and can not be replied to.