Forum: Ruby on Rails Problem with rails 2.3.2 and Erubis 2.6.4

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
63b80f0f8247e3c9f1122ee3aa2314ae?d=identicon&s=25 Ashrafuz Zaman (ashrafuzzaman)
on 2009-05-05 17:43
(Received via mailing list)
Hi,
I am facing some problems migrating from rails 2.1.0 to rails 2.3.2.
I am using Erubis 2.6.4.
I get the following error when I start the webrick server.


Rendering template within layouts/login
Rendering login/login

ActionView::TemplateError (undefined method `link_to' for
#<ActionView::TemplateHandlers::ErubisHandler:0x5f1d45c>) in app/views/
login/login.rhtml:

    (erubis):28:in `evaluate'
    erubis (2.6.4) lib/erubis/evaluator.rb:75:in `instance_eval'
    erubis (2.6.4) lib/erubis/evaluator.rb:75:in `evaluate'
    erubis (2.6.4) lib/erubis/helpers/rails_helper.rb:99:in
`_convert_template'
    erubis (2.6.4) lib/erubis/helpers/rails_helper.rb:156:in `compile'
    config/environment.rb:130:in `realtime'
    app/controllers/login_controller.rb:15:in `index'
    config/environment.rb:130:in `realtime'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in `service'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in `run'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:in `start_thread'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in `start'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in `start_thread'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in `start'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `each'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `start'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:23:in `start'
    C:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in `start'
    /script\server:3
    C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/ruby-debug-ide-0.4.4/lib/ruby-
debug.rb:101:in `debug_load'
    C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/ruby-debug-ide-0.4.4/lib/ruby-
debug.rb:101:in `debug_program'
    C:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/ruby-debug-ide-0.4.4/bin/rdebug-ide:
82
    C:/ruby/bin/rdebug-ide:19:in `load'
    C:/ruby/bin/rdebug-ide:19
This topic is locked and can not be replied to.