Forum: Captchator Safari 4 Beta/Webkit Reloading Image Before I Can Verify It

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
A88a8da103044de18418f303bf0c1507?d=identicon&s=25 Bill Burcham (bburcham)
on 2009-04-04 19:43
I'm running WebKit and also have Safari 4 Beta installed (reason I
mention the latter is because Webkit seems to "inherit" some Safari 4
Beta features like the new tab behavior).

Anyhoo, I noticed my captchas stopped working. From looking at the
inspector under the "resources" section I see that Webkit is loading the
captcha image twice when the page loads.

That shouldn't necessarily be a problem but somehow I think the browser
is displaying the first image result and not the second. As a result
when my app submits the captcha for verification it's always wrong.

No such problem in Firefox 3.1b3.

Am I losing it or is Webkit/Safari 4 Beta doing something very wierd.

(and yes I checked out the demo http://captchator.com/test.php and that
works fine! I'm puzzled)
A88a8da103044de18418f303bf0c1507?d=identicon&s=25 Bill Burcham (bburcham)
on 2009-04-04 19:47
Attachment: Picture_8.png (60 KB)
BTW here's a screenshot of the Webkit/Safari Inspector showing the
resources view. See the captcha image being loaded twice there?
This topic is locked and can not be replied to.