Forum: Ruby on Rails script/process/spawner silently failing

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
073f0a7e78d014a277c8ab7ec9fefffe?d=identicon&s=25 Tobias Knaup (Guest)
on 2009-01-16 19:53
(Received via mailing list)
Hi all,

I set up a standard Capistrano deployment on a new host.
To start the Mongrels, "script/spin" calls "script/process/spawner
mongrel".
It prints a few lines as if everything were normal, however the
mongrels are not started and it doesn't create any files in log or tmp
that would give me a clue on what happened.
If I start Mongrel via script/server -e production everything works as
expected.
Any hints on where to find debugging output?
BTW I'm running 2.1.2.

Thanks,

Tobi
51a2dc3edfb95f66291f64b244463153?d=identicon&s=25 aawilson (Guest)
on 2009-01-22 20:37
(Received via mailing list)
Hello all,

I'm having this exact problem (albeit with rails 2.0.2--I can't
upgrade this particular app without breaking things there's no money
to fix).  Any ideas?

Thanks,

A. Wilson
51a2dc3edfb95f66291f64b244463153?d=identicon&s=25 aawilson (Guest)
on 2009-01-22 20:37
(Received via mailing list)
I hope this doesn't double-post.

I have this issue as well.  Any ideas?

-A Wilson
073f0a7e78d014a277c8ab7ec9fefffe?d=identicon&s=25 Tobias Knaup (Guest)
on 2009-01-24 14:00
(Received via mailing list)
Hi,

I figured out what the problem was in my case.
It turned out that the mongrel gem hadn't installed the mongrel_rails
executable for some reason.

--
Tobi
This topic is locked and can not be replied to.