Forum: Rails deployment No success deploying Typo (latest trunk from github)

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
F0fb7fb81c0604bf4c6747df54930b3f?d=identicon&s=25 Tobias Weisserth (polarapfel)
on 2008-11-23 02:55
Hi everybody,

I am still struggling to get Typo running using Phusion Passenger on a
Debian Etch setup with Apache 2.2.

I've got Typo git-cloned into /home/www/typo with the typo subdirectory
owned by www-data:www-data. I followed the instructions at Typo's github
homepage.

I setup a MySQL user for Typo, created the databases and granted
permissions for those databases to the Typo user.

I created a database configuration inside the Typo installation with the
data from above.

I also created a symlink in /var/www/typo pointing to
/home/www/typo/public.

I've put this into the default Apache virtual host underneath the
document root:

NameVirtualHost *:80
<VirtualHost *:80>
        ServerAdmin webmas...@example.com
        DocumentRoot /var/www/
        RailsBaseURI /typo
        # RailsSpawnMethod conservative
...

I restarted Apache. I looked into Apache's log files and using 'ps aux'
I can see that Phusion is running. I found several processes indicating
that Passenger's application spawner is correctly pointing
to /home/www/typo.

However, when I browse to http://www.example.com/typo I just get this
string in my browser:

Page not found

I don't even understand what might be wrong at this stage. What is
rendering this message? Passenger?  And why?

Any help is appreciated.

Tobias W.
This topic is locked and can not be replied to.