Ssl breaks rails app

I’m a newbie both with rails and configuring a server so I appreciate
any help available.

I developed my rails app and deployed it successfully on apache using
cgi.

Next I successfully configured mod_ssl for apache. I point my browser
to https://myserver and VIOLA , I see the index page in
…/myapp/public/index.html .

But when I try to get to one of the controllers, the routing seems to
break. The browser displays an error message from apache that the
file is not found - so it seems that apache is not handing the request
off to rails.

What can i do so that https requests get to the rails dispatcher?

I do not have an .htaccess file .

In ssl_error_log I have:

[Thu Aug 10 15:43:07 2006] [error] [client ###.##.##.## ] File does
not exist: /var/www/html/myapp/public/login

Notice the login request is not routed appropriately. The request
does not even show up in /var/www/html/myapp/log/production.log

My setup
wbel
rails-1.1.4
apache2.0.52
mod-ssl

snippet from httpd.conf

<VirtualHost *:443>
ServerName localhost.localdomain
DocumentRoot /var/www/html/myapp/public/
ErrorLog /var/www/html/myapp/log/apache.log
SetEnv RAILS_ENV production
RequestHeader set X_FORWARDED_PROTO ‘https’
<Directory /var/www/html/myapp/public/>
Options ExecCGI FollowSymLinks
AllowOverride all
Order allow,deny
Allow from all

thanks for any help - marty

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs