Newbie question - ActionController::RoutingError


#1

When i run my server and just chk in browser i get


ActionController::RoutingError (Recognition failed for
“/rails_info/properties”):
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.0/lib/action_controller/routing.rb:488:in
recognition_failed' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.0/lib/action_controller/routing.rb:478:inrecognize!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/dispatcher.rb:38:in
dispatch' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:150:inprocess_request’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:54:in
process!' /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:600:ineach_cgi’
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in each_cgi' /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:53:inprocess!’
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:23:in
`process!’
/Users/gopalbalaji/Projects/depot/public/dispatch.fcgi:24

can i know the reason and anything to update.

thanx
g.balaji


#2

have you changed anything in your routes file?


#3

I get precisely the same error, on both OS X and Solaris, on both
existing and brand new projects, and whether I use WEBrick or lighttpd

ActionController::RoutingError (Recognition failed for
“/rails_info/properties”):
/opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.0/lib/action_controller/routing.rb:488:in
recognition_failed' /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.0/lib/action_controller/routing.rb:478:inrecognize!’
/opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/dispatcher.rb:38:in
dispatch' /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:150:inprocess_request’
/opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:54:in
process!' /opt/csw/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:600:ineach_cgi’
/opt/csw/lib/ruby/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in each_cgi' /opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:53:inprocess!’
/opt/csw/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.0/lib/fcgi_handler.rb:23:in
`process!’
/z/m777/test/new/public/dispatch.fcgi:24

I’ve found no solution yet. I think I have a pristine install:

./script/about

About your application’s environment
Ruby version 1.8.4 (i386-solaris2.8)
RubyGems version 0.8.11
Rails version 1.1.0
Active Record version 1.14.0
Action Pack version 1.12.0
Action Web Service version 1.1.0
Action Mailer version 1.2.0
Active Support version 1.3.0
Application root /z/m777/test/new
Environment development
Database adapter mysql