Freeze_edge problem

Hi,

I’m trying to get edge rails running on my linux box but I can’t even
get my app to start after doing that.

$ rake freeze_edge

Exported revision 4021.
$ script/server
=> Booting WEBrick…
./script/…/config/…/vendor/rails/railties/lib/commands/…/tasks/tmp.rake:1:
undefined method namespace' for main:Object (NoMethodError) from ./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:142:inload’ from
./script/…/config/…/vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:142:in
load' from ./script/../config/../vendor/rails/railties/lib/commands/server.rb:29 from script/server:3:inrequire’
from script/server:3

I did install rake 0.7

Any ideas??

Jeroen

Aha I had two version of rake installed, which caused the problem.

http://technomancy.us/blog/post/41

Jeroen

Jeroen H. wrote:

./script/…/config/…/vendor/rails/railties/lib/commands/…/tasks/tmp.rake:1:
undefined method namespace' for main:Object (NoMethodError) from ./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:142:inload’ from
./script/…/config/…/vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:142:in
load' from ./script/../config/../vendor/rails/railties/lib/commands/server.rb:29 from script/server:3:inrequire’
from script/server:3

I did install rake 0.7

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs