ATTENTION: several people are unable to post to this group

There’s a malfunction in Google G.’ posting engine, afflicting an
apparently significant number of users. Full details are here:

http://groups.google.com/group/Google-Groups-Basics/browse_thread/thread/b7ba52ff1a1f41f6/2e0941206e9f758a

In my case it appears an entire ISP with several thousands of users has
been blacklisted. Which I guess is not enough for Google to take action
or even notice, as the above thread was started more than a month ago,
and despite multiple, repeated attempts to contact Google reps through
every possible avenue - no response has yet been given.

Beyond the obvious disappointment from Google’s QoS, there’s no
indication that this problem - afflicting quite a few people - is going
to be fixed any time soon. So it might not be inappropriate to note
that:

  1. Some RoR:Talk participants are able to continue participation in the
    RoR:Talk discussion group only through the Ruby-Forum gateway. Using the
    Ruby-Forum is indeed less convenient than direct posting to the group,
    but more importantly - if the gateway is closed those participants will
    be locked out from RoR:Talk completely.

  2. Newcomers, who are not aware of the problem and the Ruby-Forum
    gateway, might try to post a topic to the groups, get frustrated after
    repeated attempts yield no results (except the misleading “Your Message
    will be Posted to the Group Momentarily” notice), and simply leave. I’ve
    been in RoR:Talk for months, and pretty persistent about continuing to
    participate, and it still took me days to discover what’s wrong and how
    to (kind of) bypass it.

-Alder

On 2006-09-25 11:36, Alder G. wrote:

There’s a malfunction in Google G.’ posting engine, afflicting an
apparently significant number of users. Full details are here:

Thanks for posting about that, I wondered what was going on. I could
not find a ticket about it so I created one,
http://dev.rubyonrails.org/ticket/6280

-Alder


KM

unknown wrote:

On 2006-09-25 11:36, Alder G. wrote:

There’s a malfunction in Google G.’ posting engine, afflicting an
apparently significant number of users. Full details are here:

Thanks for posting about that, I wondered what was going on. I could
not find a ticket about it so I created one,
http://dev.rubyonrails.org/ticket/6280

-Alder


KM

I am trying to post a new topic directly into the forum, and I get a 500
system error
but it seems I am able to answer posts… like this one …

Wes G. wrote:

Kad K. wrote:

I am trying to post a new topic directly into the forum, and I get a 500
system error
but it seems I am able to answer posts… like this one …

Me too.

Fixed. Sorry for the inconvenience.

Kad K. wrote:

unknown wrote:

On 2006-09-25 11:36, Alder G. wrote:

There’s a malfunction in Google G.’ posting engine, afflicting an
apparently significant number of users. Full details are here:

Thanks for posting about that, I wondered what was going on. I could
not find a ticket about it so I created one,
http://dev.rubyonrails.org/ticket/6280

-Alder


KM

I am trying to post a new topic directly into the forum, and I get a 500
system error
but it seems I am able to answer posts… like this one …

Me too.

Wes G.

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs