Anyone get mini-magick plugin working on windows?

Ruby 1.8.4, mini-magick 1.1.0, ImageMagick-6.2.7-0-Q16-windows-dll.exe.
I
downloaded and installed the mini-magick plugin into my vendor/rails
directory. When I try to start webrick it fails, but it does not display
any
errors. It just simply returns me to the command line. “Ruby
script/generate
model test” won’t even work. It acts the same way. It doesn’t throw any
exceptions, it just doesn’t do anything. Everything starts working fine
when
I remove the “vendor\plugins\mini_magick_plugin” directory. I’ve
confirmed
that ImageMagick is installed correctly and works fine.

any ideas? It’s way too hard to get image manipulation libraries working
in
rails for windows. Rmagick doesn’t work with Ruby 1.8.4, and now this.

Shane S. wrote:

Ruby 1.8.4, mini-magick 1.1.0, ImageMagick-6.2.7-0-Q16-windows-dll.exe.
I
downloaded and installed the mini-magick plugin into my vendor/rails
directory. When I try to start webrick it fails, but it does not display
any
errors. It just simply returns me to the command line. “Ruby
script/generate
model test” won’t even work.

I got it working. Check out the bug reports here:
http://rubyforge.org/tracker/?atid=5365&group_id=1358&func=browse

Especially these:
[#4124] Webrick won’t start because of wrong name in require
[#4123] Corrupted images with XP/webrick

This forum is not affiliated to the Ruby language, Ruby on Rails framework, nor any Ruby applications discussed here.

| Privacy Policy | Terms of Service | Remote Ruby Jobs