Forum: Ruby Random RoutingError

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Jean V. (Guest)
on 2007-01-18 12:06
(Received via mailing list)
Hi,
I'm getting "Page Cannot be Found" error. The funny (let's call it funny
:) ) is that is random.
When I restart the server, I can log in into my web properly.
After a few minutes and server "log in's", it shows "Page Cannot be
found"

I checked the production.log, and it complains about
ActionController::RoutingError:

How can i debug this error? Why is it random?
Also, it surprise me, that the log says:
    "*Processing Base#index*" (instead of the name of the controller,
AuthenticatorController)
    *ActionController::RoutingError (Recognition failed for
"/authenticator/auth/"):*


thanks,

Jean

Here the logs:

Processing Base#index (for 1.2.3.4 at 2007-01-18 01:27:19) [GET]
  Session ID: 09f4870ca3e2b381646f00acee7c8c36
  Parameters:
{"pwd"=>"a1ff1ead1ba7c17257687763772f2af69b753d16ce19b681fa0b232a2ec1bc43f79658b520e025fa2da137d768aa1b77bbf2a64529500e191dd7c2ac5dd44b5d6cad64e309132da29735562e1bcb626fae3c20448ae82c1121ba9afefed11fcf4c54b957a275596d221dd28d8f7d2608096f8cab7fd4f1089eb5283be0a5dd9b",
"usr"=>"usert@testingcom"}


ActionController::RoutingError (Recognition failed for
"/authenticator/auth/"):

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.5/lib/action_controller/routing.rb:522:in
`recognition_failed'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.5/lib/action_controller/routing.rb:512:in
`recognize!'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.6/lib/dispatcher.rb:38:in
`dispatch'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel/rails.rb:73:in
`process'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel.rb:551:in
`process_client'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel.rb:550:in
`process_client'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel.rb:636:in
`run'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel.rb:636:in
`run'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel.rb:625:in
`run'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel.rb:956:in
`run'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel.rb:955:in
`run'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/bin/mongrel_rails:127:in
`run'

/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/lib/mongrel/command.rb:199:in
`run'
    /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-0.3.13.3/bin/mongrel_rails:235
    /usr/local/bin/mongrel_rails:18
Jean V. (Guest)
on 2007-01-18 13:24
(Received via mailing list)
Hi,
just some other details  of this annoying bug ... I can replicate it by
calling very often this url in the browser (in my local machine):

www.mytestingweb.com/authenticator/auth/?usr=removed_email_address@domain.invalid&pwd=c253cb050f104af4af6b

This URL will invoke the auth method in the authenticator class.
It seems that when this is run repeatedly and often, it gets somehow to
a collision or something than crash, giving the RoutingError.
Mmmm is there any problem with mongrels when calling very often?
collision? Mongrels have been working fine for me for this time ... I
don't think that all of a sudden, there are collision problems.

any comment will be much appreciated,

regards,

Jean
This topic is locked and can not be replied to.