Forum: Ruby on Rails Rails doesn't serve static files in production mode

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Johannes H. (Guest)
on 2006-05-16 20:55
I just noticed this:

RoR does serve static files on a lighttpd-server just fine - in
development mode. If I set it to production in environment.rb - static
files are not served anymore (like the scaffold.css).

How can I fix this?
Johannes H. (Guest)
on 2006-05-17 01:36
found some additional info in my production.log

ActionController::RoutingError (Recognition failed for
"/stylesheets/scaffold.css"):
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.1/lib/action_controller/routing.rb:488:in
`recognition_failed'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.12.1/lib/action_controller/routing.rb:478:in
`recognize!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/dispatcher.rb:38:in
`dispatch'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:150:in
`process_request'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:54:in
`process!'
    /usr/lib/site_ruby/1.8/fcgi.rb:600:in `each_cgi'
    /usr/lib/site_ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each_cgi'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:53:in
`process!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.1.2/lib/fcgi_handler.rb:23:in
`process!'
    /var/www/html/evj/public/dispatch.fcgi:24
Johannes H. (Guest)
on 2006-05-17 01:48
Nevermind... I just found the problem...
This topic is locked and can not be replied to.