Forum: Ruby on Rails Error starting webrick

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Jesse D. (Guest)
on 2006-05-11 03:23
I just ran the command "rails appname" and did the necessary
configurations for my database.yml, etc.  When trying to boot webrick
(script/server), I get the following:

=> Booting WEBrick...
./script/../config/../config/environment.rb:7: warning: already
initialized cons
tant RAILS_ROOT
./script/../config/../config/environment.rb:14: warning: already
initialized con
stant RAILS_ENV
./script/../config/../config/../config/environments/development.rb:6:
undefined
local variable or method `config' for #<Object:0x2859258> (NameError)
        from
./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support
/dependencies.rb:142:in `load'
        from
./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support
/dependencies.rb:142:in `load'
        from
./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support
/dependencies.rb:56:in `require_or_load'
        from
./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support
/dependencies.rb:30:in `depend_on'
        from
./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support
/dependencies.rb:74:in `require_dependency'
        from
./script/../config/../vendor/rails/activesupport/lib/active_support
/dependencies.rb:74:in `require_dependency'
        from ./script/../config/../config/environment.rb:58
        from
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in `re
quire__'
         ... 6 levels...
        from
./script/../config/../vendor/rails/railties/lib/commands/server.rb:
28
        from
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in `re
quire__'
        from
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in `re
quire'
        from script/server:3

Any ideas?  I am on a Windows XP platform...
Thanks in advance.
This topic is locked and can not be replied to.