Forum: Typo Controller stack got out of kilter!

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Jón B. (Guest)
on 2006-04-11 14:55
(Received via mailing list)
I decided to update both typo and rails. Rails is now 1.1.2.

Then instead of svn updating my old typo directory i made a backup of
it and removed it. Then I did a completely new svn update to a new
directory. Just to make sure everything was clean. After a rake
migrate i restarted the server and I got this error when trying to
browse the site. The admin interface works fine.



RuntimeError in ArticlesController#index

Controller stack got out of kilter!
RAILS_ROOT: /srv/www/jongretar.net

Application Trace | Framework Trace | Full Trace
#{RAILS_ROOT}/app/models/blog.rb:116:in `after'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/filters.rb:227:in
`around_filter'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/filters.rb:401:in
`call_filters'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/filters.rb:394:in
`call_filters'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/filters.rb:389:in
`after_action'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/filters.rb:369:in
`perform_action_without_benchmark'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/benchmarking.rb:69:in
`perform_action_without_rescue'
/usr/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:in `measure'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/benchmarking.rb:69:in
`perform_action_without_rescue'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/rescue.rb:82:in
`perform_action'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/base.rb:381:in
`process_without_filters'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/filters.rb:377:in
`process_without_session_management_support'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/session_management.rb:117:in
`process'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/dispatcher.rb:38:in `dispatch'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/fcgi_handler.rb:150:in
`process_request'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/fcgi_handler.rb:54:in `process!'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/fcgi-0.8.6.1/fcgi.rb:600:in `each_cgi'
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/fcgi-0.8.6.1/fcgi.rb:597:in `each_cgi'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/fcgi_handler.rb:53:in `process!'
#{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/fcgi_handler.rb:23:in `process!'
#{RAILS_ROOT}/public/dispatch.fcgi:24
Request

Parameters: None

Show session dump

Response

Headers: {"Status"=>"200 OK", "cookie"=>[],
"Content-Type"=>"text/html", "Cache-Control"=>"no-cache"}




--
--------------
Jon Gretar B.
http://www.jongretar.net/
cedric (Guest)
on 2006-04-11 15:13
(Received via mailing list)
got the same even with rails 1.1.1

Le Mardi 11 Avril 2006 12:53, Jon Gretar B. a écrit :
Jón B. (Guest)
on 2006-04-11 15:56
(Received via mailing list)
Ok... Found it out. It was because of the last.fm sidebar plugin I had
installed. Removing the sidebar plugins and reinstalling from svn did
the trick.

On 4/11/06, cedric <removed_email_address@domain.invalid> wrote:
> >
> >in `around_filter'
> > /usr/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:in `measure'
> > #{RAILS_ROOT}/vendor/rails/railties/lib/dispatcher.rb:38:in `dispatch'
> > Parameters: None
> >
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> removed_email_address@domain.invalid
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>


--
--------------
Jon Gretar B.
http://www.jongretar.net/
This topic is locked and can not be replied to.