Forum: Ruby on Rails Lighttpd aliased does not render css or images - please help

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Peter F. (Guest)
on 2006-03-22 20:45
(Received via mailing list)
Hello all,

I'm very badly in need of help here.  I'm sooo close to this solution,
and I
WILL be blogging this when I finally have it working.

I'm using Lighttpd + Mongrel + aliased app.  I have the basic alias
working.  http://localhost/myapp/ renders the routed :controller/:action
as
does http//localhost/myapp/controller/action for production pages.

The page source is showing that the alias prefix is correctly being
applied
to the javascript and css links.   (Image is not prefixing, I'll fight
that
battle after css, I'm thinking it's a problem on my rhtml view).

So, the page source shows correctly, yet the CSS is STILL not being
rendered
?!?!?!

Please give me an idea!  Embarass me!  Make me a fool!

Below are some cuts & pastes.

--
------------------------------
Forget the icing.  Bake the Cake!
   - the epi-centered developer
------------------------------
Peter F.

lighttpd.conf http://rafb.net/paste/results/1LdNFn10.html

.htaccess http://rafb.net/paste/results/4unJ5M25.html

routes.rb http://rafb.net/paste/results/qwPPmg86.html

production.rb http://rafb.net/paste/results/LMsoet54.html

layouts/lakewood.rb http://rafb.net/paste/results/P0Y2wB56.html

views/project/list.rb http://rafb.net/paste/results/HCCwGy92.html

http://localhost/pm/project/list
http://rafb.net/paste/results/0xrJjM66.html

--
This topic is locked and can not be replied to.