Forum: Ruby on Rails Keep Getting Error 403 - lighttpd

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
MrPaul (Guest)
on 2006-02-27 22:31
(Received via mailing list)
This may go to the lighttpd list but I'm not sure.

When I try to access my app I get 403 forbidden.  The lighttpd error
log gives the following error

2006-02-27 14:16:09: (connections.c.1392) Warning: Either the
error-handler returned status 404 or the error-handler itself was not
found: /dispatch.fcgi
2006-02-27 14:16:09: (connections.c.1394) returning the original status
403
2006-02-27 14:16:09: (connections.c.1396) If this is a rails app:
check your production.log

The developemnt log (that's what env I'm running in) is empty.  The
production is as well.

The pertinant section of my lighttpd.conf file is below.

$HTTP["host"] == "domain.name" {
  server.document-root = "/usr/local/www/htdocs/domain.name/public/"
  accesslog.filename = "/usr/local/www/logs/domain.name/access.log"
  server.indexfiles = ( "index.html" )
  server.error-handler-404 = "/dispatch.fcgi"

  # Rails stuff
  #### FastCGI module
  fastcgi.server = ( ".fcgi" =>
    ( "domain.name" =>
      ( "min-procs" => 1,
        "max-procs" => 2,
        "socket" => "/tmp/domain.name.fcgi.socket",
        "bin-path" =>
"/usr/local/www/htdocs/domain.name/public/dispatch.fcgi",
        "bin-environment" => ( "RAILS_ENV" => "development" )
      )
    )
  )
}

Anyone see what I'm doing wrong here?
This topic is locked and can not be replied to.