Forum: Ruby on Rails Problem getting FileColumn working

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
francois.beausoleil (Guest)
on 2005-12-02 00:24
(Received via mailing list)
Hi !

I use FileColumn straight from SVN.  When I run a single test case,
things work fine:
[francois@www backend]$ ruby test/unit/screenshot_test.rb
Loaded suite test/unit/screenshot_test
Started
...
Finished in 0.580577 seconds.

3 tests, 3 assertions, 0 failures, 0 errors

Raking test_units fails:

[francois@www backend]$ rake TEST=test/unit/screenshot_test.rb
(in /var/www/project/backend)
/usr/bin/ruby -Ilib:test
"/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/lib/rake/rake_test_loader.rb"
"test/unit/screenshot_test.rb"
Loaded suite
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/lib/rake/rake_test_loader
Started
E.E
Finished in 0.033529 seconds.

  1) Error:
test_regular_picture_available(ScreenshotTest):
NameError: uninitialized constant Magick
    /var/www/project/backend/config/../vendor/rails/activerecord/lib/../../activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:200:in
`const_missing'
    /var/www/project/backend/config/../vendor/plugins/file_column/lib/magick_file_column.rb:8:in
`transform_with_magick'
    /var/www/project/backend/config/../vendor/plugins/file_column/lib/magick_file_column.rb:96:in
`shot_magick_after_assign'
    /var/www/project/backend/config/../vendor/plugins/file_column/lib/file_column.rb:586:in
`shot='
    /var/www/project/backend/config/../vendor/plugins/file_column/lib/file_column.rb:585:in
`shot='
    /var/www/project/backend/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/base.rb:1350:in
`attributes='
    /var/www/project/backend/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/base.rb:1349:in
`attributes='
    /var/www/project/backend/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/base.rb:1202:in
`initialize_without_callbacks'
    /var/www/project/backend/config/../vendor/rails/activerecord/lib/active_record/callbacks.rb:236:in
`initialize'
    ./test/unit/screenshot_test.rb:12:in
`test_regular_picture_available'

There must be something wrong I'm doing...  I require RMagick in
environment.rb - should I be doing that ?

Thanks for any tips !
This topic is locked and can not be replied to.