Forum: Ruby on Rails Problem with backgroundrb!!!

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
vimal (Guest)
on 2009-03-02 14:41
(Received via mailing list)
Hi,

I installed backgroundrb.
I have done everything documented (in
http://backgroundrb.rubyforge.org/)
but,
i am still unable to figure out,
the kind of error i get while trying to start the backgroundrb server

------------------------------------------------------------------------
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require': no such file to load -- bdrb_config
(LoadError)
------------------------------------------------------------------------

I am using rails 2.2 in centos 5
could somebody help me out with this

regards,
Vimal
Hemant K. (Guest)
on 2009-03-02 19:43
(Received via mailing list)
Hi,

On Mon, Mar 2, 2009 at 6:10 PM, vimal <removed_email_address@domain.invalid> 
wrote:
> /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> `gem_original_require': no such file to load -- bdrb_config
> (LoadError)
> ------------------------------------------------------------------------
>
> I am using rails 2.2 in centos 5
> could somebody help me out with this
>

what does:

./script/backgroundrb --version

returns? How did you install backgroundrb, from git?
Also can you paste full backtrace rather than just a portion of it.
vimal (Guest)
on 2009-03-03 11:34
(Received via mailing list)
I corrected it myself, the directory has to be named to backgroundrb
inside the vendor/plugins
vimal (Guest)
on 2009-03-03 11:40
(Received via mailing list)
Hi,

Iam getting another error, this time it looks like
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require': no such file to load -- log_worker (LoadError)
        from /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:
31:in `require'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:35:in `load_worker'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:26:in `initialize'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:47:in `new'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:47
        from /usr/bin/packet_worker_runner:19:in `load'
        from /usr/bin/packet_worker_runner:19
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require': no such file to load -- mailing_worker
(LoadError)
        from /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:
31:in `require'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:35:in `load_worker'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:26:in `initialize'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:47:in `new'
        from /usr/lib64/ruby/gems/1.8/gems/packet-0.1.14/bin/
packet_worker_runner:47
        from /usr/bin/packet_worker_runner:19:in `load'
        from /usr/bin/packet_worker_runner:19
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gem versions
-------------------
packet (0.1.14)
rails (2.2.2)
chronic (0.2.3)
backgroundrb (latest) via ----  svn co
http://svn.devjavu.com/backgroundrb/trunk
vimal (Guest)
on 2009-03-04 08:46
(Received via mailing list)
Finally i got it after 2 days
uninstalling and installing again and again did the job for me
still i am unable to figure out the problem which caused it
Aarthi R. (Guest)
on 2009-10-14 10:41
vimal wrote:
> Finally i got it after 2 days
> uninstalling and installing again and again did the job for me
> still i am unable to figure out the problem which caused it

Hi Vimal,

Can you please tell me how did you un-install the backgroundrb?

Appreciate your help.

Thanks,
Sapna.
This topic is locked and can not be replied to.