Forum: Ruby on Rails gem_original_require': no such file to load -- mime/types

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
Luca R. (Guest)
on 2008-12-17 20:07
the gems mime_types and mini_magick are installed.

When i try to launch my application, i receive this error:
gem_original_require': no such file to load -- mime/types
(MissingSourceFile)


 from /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`require'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:153:in
`require'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:521:in
`new_constants_in'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:153:in
`require'
        from
/home/nerto/public_html/nerto/vendor/plugins/attachment_fu/lib/technoweenie/attachment_fu.rb:1
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:382:in
`load_without_new_constant_marking'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:382:in
`load_file'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:521:in
`new_constants_in'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:381:in
`load_file'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:256:in
`require_or_load'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:427:in
`load_missing_constant'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:77:in
`const_missing'
        from
/home/nerto/public_html/nerto/vendor/plugins/attachment_fu/init.rb:12:in
`evaluate_init_rb'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/rails/plugin.rb:103:in
`evaluate_init_rb'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/core_ext/kernel/reporting.rb:11:in
`silence_warnings'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/rails/plugin.rb:99:in
`evaluate_init_rb'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/rails/plugin.rb:44:in `load'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/rails/plugin/loader.rb:33:in
`load_plugins'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/rails/plugin/loader.rb:32:in
`each'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/rails/plugin/loader.rb:32:in
`load_plugins'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:323:in
`load_plugins'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:160:in
`process'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:112:in `send'
        from
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:112:in `run'
        from /home/nerto/public_html/nerto/config/environment.rb:13
        from /usr/lib/ruby/1.8/irb/init.rb:252:in `require'
        from /usr/lib/ruby/1.8/irb/init.rb:252:in `load_modules'
        from /usr/lib/ruby/1.8/irb/init.rb:250:in `each'
        from /usr/lib/ruby/1.8/irb/init.rb:250:in `load_modules'
        from /usr/lib/ruby/1.8/irb/init.rb:21:in `setup'
        from /usr/lib/ruby/1.8/irb.rb:54:in `start'
        from /usr/bin/irb:13


How can i resolve it?
thanks
Daniel (Guest)
on 2008-12-17 20:16
(Received via mailing list)
I think you need to add :lib => "mime/types" to your config.gem
statement.

Daniel

On Dec 17, 1:07 pm, Luca R. <removed_email_address@domain.invalid>
This topic is locked and can not be replied to.