Forum: JRuby IO Error

Announcement (2017-05-07): www.ruby-forum.com is now read-only since I unfortunately do not have the time to support and maintain the forum any more. Please see rubyonrails.org/community and ruby-lang.org/en/community for other Rails- und Ruby-related community platforms.
AD (Guest)
on 2008-12-16 00:42
(Received via mailing list)
i think i asked this once before, but just curious if anyone has seen
this
recently.  Strangely this happened on all 4 of my app servers at the
same
time, so just curious if anyone has seen this of late.  Jruby 1.1.4,
Tomcat
5.5.27, Java 1.6, Redhat Enterprise Linux 5

IOError (IO Error):
    /gems/gems/actionpack-2.1.1/lib/action_controller/request.rb:420:in
`parse_formatted_request_parameters'
    /gems/gems/actionpack-2.1.1/lib/action_controller/cgi_process.rb:80:in
`request_parameters'
    /gems/gems/actionpack-2.1.1/lib/action_controller/request.rb:307:in
`parameters'
    /gems/gems/actionpack-2.1.1/lib/action_controller/request.rb:22:in
`request_method'
    /gems/gems/actionpack-2.1.1/lib/action_controller/request.rb:35:in
`method'
    /gems/gems/actionpack-2.1.1/lib/action_controller/routing/route_set.rb:431:in
`extract_request_environment'
    /gems/gems/actionpack-2.1.1/lib/action_controller/routing/route_set.rb:384:in
`recognize'

Adam
Charles Oliver N. (Guest)
on 2008-12-16 00:57
(Received via mailing list)
I remember seeing it mentioned some time ago, but not recently...seems
like another case for updating to more recent JRuby, I suppose :(

AD wrote:
>
> Adam
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from this list, please visit:

    http://xircles.codehaus.org/manage_email
This topic is locked and can not be replied to.